Kinesisk-engelsk ordbok

Oversett fra kinesisk til engelsk ved å skrive inn ønsket ord i søkefeltet ovenfor. Du kan også skrive inn engelske ord for å finne den kinesiske oversettelsen i den kinesisk-engelske ordboken. Ved å velge i drop-down-menyen kan du også benytte deg av bab.las online ordbøker for andre språk.

For profesjonell kinesisk-engelsk oversettelse av hele tekster, klikk her

Alfabetisk oppslag for kinesisk på Pinyin

Du kan søke etter en kinesisk-engelsk oversettelse i den kinesiske ordboken. Velg ønsket Pinyin-tegn i listen nedenfor, for en fullstendig liste med kinesiske ord som begynner med riktig Pinyin-bokstav. Når du har funnet det kinesiske ordet du leter etter, kan du klikke på linken for å komme til den kinesisk-engelske ordboken.

Godkjenn kinesisk oversettelse

Sammen skaper vi verdens beste elektroniske ordbok! Her ser du de siste kinesisk-engelske oversettelsene bab.las brukere har lagt til i ordboken. Du kan stemme og dermed kvalitetssikre kinesiske oversettelser dersom du er enig, eller du kan gjøre endringer når du er uenig.

Dato

kinesisk

engelsk

Stemmer

22.01.2017

祖愉莓 {subst.} [biol.] [Taiw. (Kina)] [form.] [ordt.]

Bilberry {egen.} [biol.] [brit.eng.] [form.] [ordt.]

0

19.01.2017

Bye felica

Hello

0

18.01.2017

後真相 [Taiw. (Kina)] [talemåte]

post-truth [talemåte]

0

16.01.2017

cut的过去式和过去分词

cut [can.eng.]

1

16.01.2017

in my bum {adj.} [anat.] [Taiw. (Kina)] [form.] [fork.]

w i ll _y {ger.} [anat.] [brit.eng.] [barn.spr.] [talemåte]

0

Foreslå ny oversettelse fra kinesisk til engelsk

Fant du ikke ordet eller oversettelsen du lette etter? Kanskje det er fordi du kan noen hverdagslige kinesiske uttrykk eller regionale "slangord"? Dersom du ikke fant ordet i ordboken, kan du legge til dine oversettelser her.

kinesiskkinesisk

Sist foreslåtte ord: 哪儿, 圣诞市场, 炸鸡腿, 自来水, 单反相机 (mer)

Hvorfor registrere seg på bab.la?

Bli med på moroa, og hjelp oss med å optimalisere den kinesisk-engelske ordboken! Vi ønsker å ha den beste og største kinesisk-engelske ordboken tilgjengelig online. Det dukker hele tiden opp nye måter å tolke kinesiske ord på, samt nye måter å oversette fraser fra kinesisk til engelsk. Ulike områder og emner krever ofte et skille mellom vitenskapelige og tekniske oversettelser, samtidig som et kinesisk ord kan ha flere betydninger avhengig av tema. Dette er en av grunnene til at den kinesisk-engelske ordboken ofte inneholder flere lignende oversettelser. Det er gjennom brukeraktivitet vi på best mulig måte kan forsikre oss om at regionale og dagligdagse kinesiske uttrykk er å finne i bab.las kinesisk-engelske ordbok. Derfor vil vi gjerne at du hjelper oss med å legge til de nyeste kinesisk-engelske oversettelsene. Når en av våre mange brukere foreslår en oversettelse må oversettelsen godkjennes av minst 10 andre brukere før den legges til i den kinesisk-engelske ordboken. På denne måten kvalitetsikrer vi bab.las ordbøker og forsikrer våre brukere om en variert og fullstendig ordbok!
Registrer deg som aktiv bruker idag og bli en del av vårt lærerike online community. Ved å foreslå ord eller ved å besvare en av våre quiz, samler du poeng og kan havne på bab.las internasjonale Toppliste. Er du usikker på om et ord er riktig skrevet, eller på betydningen av et ord, kan du poste og besvare spørsmål i det kinesisk-engelske forumet. Her møtes bab.las språkentusiaster som mer enn gjerne deler sin kunnskap med deg.

Møt bab.las maskot Joppe på Facebook

Toppliste over brukere
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations