Gresk-engelsk ordbok

For å finne den rette oversettelsen av et gresk ord til engelsk, bruk søkefeltet over. Når du skriver inn et ord, vil du også få opp det greske ordet i den gresk-engelske ordboken. Hvis du vil søke etter ord i andre online ordbøker, som for eksempel rumensk-engelsk, bruker du drop-down-menyen og velger ordboken du ønsker.

For profesjonell gresk-engelsk oversettelse av hele tekster, klikk her

Søk etter bokstav i den gresk-engelske ordboken.

Hvis du leter etter et gresk ord men ikke husker hvordan det staves, klikker du rett og slett på den rette bokstaven under, slik at du får opp alle ord som begynner på forbokstaven. De er i alfabetisk rekkefølge, akkurat som i en papirordbok. Når du har funnet ordet du lette etter, klikker du på det for å få tilgang til den gresk-engelske ordboken.

Bekreft gresk-engelsk oversettelse

Ta del i utarbeidelsen av verdens største gresk-engelske ordbok. Alle bab.las brukere kan hjelpe til å forbedre databasen, takket være listen under, som viser de sist foreslåtte ordene. Du kan stemme på ordene du synes fortjener å bli lagt til i den gresk-engelske ordboken ved å klikke på boksen til høyre. På neste side vil du få muligheten til å korrigere oversettelsen dersom det er noe som ikke stemmer, slette den om den er feil, eller bekrefte din stemme.

Dato

Gresk

engelsk

Stemmer

18.01.2017

κυκλική εναλλαγή {adj. f} [sport] [abbr. technical] [talemåte]

rotation [sport] [abbr. technical] [talemåte]

0

16.01.2017

english

greek

0

18.12.2016

ταχυμεταφέρω {vb}

to expedite {vb}

0

09.12.2016

επανάληψη {subst.}

rebroadcast {subst.}

0

09.12.2016

επανάληψη {subst.}

rerun {subst.}

0

Foreslå en ny oversettelse til den gresk-engelske ordboken.

Du kjenner kanskje til noen regionale uttrykk eller helt ferske slangord, men finner ikke oversettelsen i ordboken? I så fall, må du gjerne foreslå nye ord og uttrykk, og hjelpe oss med å forbedre ordbokdatabasen.

GreskGresk

Hvorfor registrere seg på bab.la?

Ikke nøl med å bli en del av bab.la-samfunnet. Det er veldig gøy! Du kan hjelpe oss med å forbedre kvaliteten på og nøyaktigheten til den gresk-engelske ordboken, slik at den blir den beste og største online ordboken. For å gjøre dette, kan du legge til ord som mangler eller foreslå oversettelser på nye regionale ord eller populære hverdagsuttrykk. Språket er i stadig utvikling, og derfor er det viktig å ha en oppdatert ordbok. Videre kan det være oversettelser som mangler for et bestemt ord. For eksempel er det godt mulig at et medisinsk uttrykk på engelsk ikke er det samme på gresk, og det samme gjelder uttrykk innen ingeniørvitenskap. Det er derfor vi trenger at du blir med i dag. Straks du blir en del av samfunnet, får du poeng i bab.las internasjonale ranking hver gang du bidrar til ordboken. bab.la-brukerne er svært aktive og hjelpsomme, noe som er praktisk når du lurer på noe angående grammatikk eller oversettelsen til et idiomatisk uttrykk. Bare still spørsmålet i det gresk-engelske forumet, så vil noen svare deg så raskt som mulig.

Internshiptilbud i utlandet for kandidater som har norsk som morsmål

Toppliste over brukere
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations