Fransk-engelsk ordbok

Finn en fransk-engelsk oversettelse i ordboken ved å skrive inn ønsket ord på et av språkene. Med drop-down-menyen kan du enkelt velge en annen ordbok, dersom du vil se oversettelsen til andre språk.

For profesjonell fransk-engelsk oversettelse av hele tekster, klikk her

Foreta alfabetisk søk i den fransk-engelske ordboken

Dersom søket ikke var vellykket, kan det være grunnet feilstavelse av det franske søkeordet. Du kan bruke bokstavene nedenfor for å komme til alfabetiske ordlister for ønsket bokstav. Når du finner ønsket ord, klikk på ordet, og du blir tatt til fransk-engelsk ordbok.

Bekreft fransk-engelsk oversettelse

Du kan delta i oppbygningen av verdens største online ordbok. Under ses de seneste forslagene til oversettelser for fransk-engelsk ordbok. Du kan bekrefte en fransk-engelsk oversettelse eller en frase ved å stemme på den. Mener du at noe er feil, kan du stemme for fjerning av ordet eller foreslå endringer til enten et fransk eller engelsk ord.

Dato

engelsk

fransk

Stemmer

23.01.2017

Trump [biol.] [brit.eng.]

Meurs, pute! {adj.} [biol.] [Fr.] [barn.spr.] [eks.]

0

23.01.2017

cunt {egen.} [pol.] [brit.eng.] [vulg.] [talemåte]

macron {f} [pol.] [Fr.] [humor.] [talemåte]

0

11.01.2017

it is [brit.eng.]

c'est

0

05.01.2017

to be between the devil and the deep blue sea

être entre le marteau et l'enclume

0

Foreslå ny fransk til engelsk oversettelse

Mangler vi noen ord i den fransk-engelske ordboken? Er du en fransk språkekspert? Har du en oversettelse du kunne tenke deg å legge til i ordboken? Dersom det er tilfellet, kan du foreslå nye franske ord til ordboken her.

franskfransk

Sist foreslåtte ord: fauxmage, sous la main, faire tache, cela se voit comme le nez au milieu de la figure, savoir sur le bout des doigts (mer)

Hvorfor registrere seg på bab.la?

Alle er velkomne til å bli med oss på å lage den største fransk-engelske ordboken i verden! Nye franske oversettelser og tolkninger vokser hyppig frem. I tillegg til dette, kan engelske oversettelser av et fransk ord variere fra område til et annet. Vi ønsker å inkludere alle disse variasjonene i vår fransk-engelske ordbok.
Som registrert bruker hos bab.la kan du legge til dine oversettelser fra fransk til engelsk. Når det tilføyde ordet får 10 stemmer fra andre brukere, legges det til i fransk-engelsk ordbok på permanent basis. Du samler poeng når du oppretter nye oversettelser, eller ved å ta en av våre quiz. Disse poengene gjør at du havner på vår internasjonale rankingliste. I tillegg til dette har vi et fransk-engelsk forum, som er åpent for alle brukere med spørsmål relatert til fransk og engelsk språk.

Produktiv lathet:

Spill Memo!

Toppliste over brukere
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations