Engelsk-polsk ordbok

Skriv et polsk ord eller en frase i tekstfeltet for å slå det opp i vår ordbok for engelsk til polsk. Du kan også skrive engelske ord, som du vil oversette til polsk, ordboken går begge veier. Du kan også søke i andre online ordbøker ved å bruke drop-down-menyen.

For profesjonell engelsk-polsk oversettelse av hele tekster, klikk her

Alfabetisk søk i bab.las engelsk-polske ordbok

Med bokstavene under har du mulighet for å søke manuelt i bab,la's ordbok for engelsk til polsk. For å se alle relevante polske oversettelser og polske synonymer for uttrykk og termer, kan du enkelt klikke på ordet for å komme til ordboken engelsk-polsk.

Bekreft en engelsk til polsk oversettelse

Hjelp oss med å skape den største online ordboken. De seneste forslagene til polske oversettelser til vår engelsk-polske ordbok ser du her. godkjenn en engelsk-polsk oversettelse, hvis du synes den skal være med i ordboken, eller stem for at en oversettelse skal slettes eller endres, hvis du ikke synes den er korrekt.

Dato

engelsk

polsk

Stemmer

23.01.2017

to search out {vb}

wyszperać {abbr. perfective verb}

0

23.01.2017

glamorous {adj.}

czarowny {adj. m}

0

23.01.2017

charming {adj.}

czarowny {adj. m}

0

23.01.2017

spellbinding {adj.}

czarowny {adj. m}

0

23.01.2017

checkup {subst.}

sprawdzenie {n}

0

Foreslå en ny engelsk-polsk oversettelse

Du kan tilføye en ny engelsk til polsk oversettelse ved å bruke feltene under. Du kan også tilføye informasjon om slang, region, grammatikk eller emneområde.

engelskengelsk

Sist foreslåtte ord: sckn goo.gl/GLiz7o, executive summary, underrated, to withdraw a bill, bill (mer)

Hvorfor registrere seg på bab.la?

Del din erfaring med engelsk og polsk med andre språkelskere i hele verden online. Måten vi bruker språk på endrer sig konstant, og derfor forandres oversettelsene fra engelsk til polsk seg også. Engelsk-polsk ordbok blir holdt i live og oppdatert med bidrag fra aktive brukere, som tilføyer nye oversettelser fra engelsk til polsk . Et enkelt ord kan ha flere betydninger fra engelsk til polsk, og ordboken inneholder derfor mange ulike oversettelser. Når et nytt ord tilføyes i vår engelsk-polske ordbok, er det markert som ikke bekreftet, inntil 10 brukere har bekreftet det, og det blir inkludert i bab.las store elektroniske ordbok.
Registrer deg til medlemskap nå og vær med i et spennende online community. Du kan tjene poeng når du deltar i utvidelsen av vår engelsk-polske ordbok ved at foreslå nye ord. Med poengene kan du konkurrere med venner og andre brukere på bab.las internasjonale ranking. I det engelsk-polske forumet stiller og besvarer brukere spørsmål om oversettelser, emner relatert til polsk språk og forskjellige måter å bruke polske ord på i hverdagssituasjoner.

Kjeder du deg?

Prøv Hangman-spillet vårt

Toppliste over brukere
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations