Engelsk-nederlandsk ordbok

Skriv inn et engelsk uttrykk for å få den nederlandske oversettelsen. Du kan selvfølgelig også skrive et nederlandsk ord og få den engelske oversettelsen av det, ettersom ordboken går begge veier. Synonymer og forslag til lignende ord vil også komme opp i søkeresultatet. Du kan også søke i våre andre ordbøker for å se oversettelser på andre språk.

Søk alfabetisk i vår engelsk-nederlandske ordbok

Er du usikker på stavelsen av et engelsk ord og kan derfor heller ikke finne det i ordboken? Klikk på bokstavene under for å komme til fullstendige lister av ord funnet i den engelsk-nederlandske ordboken. Når du har funnet ordet du lette ette, klikk på ordet, og du vil komme til søkeresultater på nederlandsk.

Bekreft en engelsk-nederlandsk oversettelse

nedenfor ser du de nyeste forslagene til oversettelser til engelsk-nederlandsk ordbog. Du kan bekrefte en engelsk-nederlandsk oversettelse av et ord eller uttrykk ved å stemme på det. Mener du at det foreligger en feil, kan du stemme for fjerning av ordet eller foreslå endringer til enten et engelsk eller nederlandsk ord.

Dato

engelsk

nederlandsk

Stemmer

24.01.2017

dutch

english

0

22.01.2017

The situation is as follows

De situatie is als volgt

0

20.01.2017

guest-oriented [gastr.]

gastgericht [gastr.]

0

19.01.2017

lane signalling [transp.]

rijstrooksignalering {de} [transp.]

0

18.01.2017

stationary {k.ent.} [abbr. administration]

briefpapier {n} [abbr. administration]

0

Foreslå en ny engelsk til nederlandsk oversettelse

Kjenner du til en bestemt engelsk dialekt? Har du styr på noen hverdagslige uttrykk på engelsk eller nederlandsk? Her kan du raskt og enkelt lage tilføyelser til bab.las engelsk-nederlandske ordbok.

engelskengelsk

Sist foreslåtte ord: non-regulation (uniform), non-standaard, spring onions, also give the translationsuggestion for 'verantwoorden aan', reading list (mer)

Hvorfor registrere seg på bab.la?

Bli en del av bab.la-moroa og ta del i vår innsats for å bli verdens beste engelsk-nederlandske ordbok. Vi utvikler vår ordbok i samarbeid med alle bab.las brukere og er gratis tilgjengelig online. Siden vi ønsker å tilby den beste engelsk-nederlandske ordboken, ønsker vi at alle varianter av hvert eneste ord velkommen til vår ordbok. En engelsk-nederlandske oversettelse kan variere avhengig av om det er en teknisk eller vitenskapelig oversettelse og hvilket felt oversettelsen gjelder. Derfor håper vi at du hjelper oss med å legge til dine engelsk-nederlandske oversettelser. Det er gjennom brukeraktiviteten vi holder oss oppdatert og kan forsikre et variert og fullstendig oppslagsverk. Når en bruker foreslår en engelsk oversettelse for et nederlandsk ord, må den godkjennes av 10 brukere før den verifiseres og havner i den engelsk-nederlandske ordboken. På denne måten kvalitetsikrer vi den engelsk-nederlandske ordboken og holder oss oppdatert på nye uttrykksmåter og oversettelser.
Registrer deg som bab.la-bruker for å ta del i vårt lærerike online community. Når du som bruker foreslår nye oversettelser eller besvarer quizer, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale rankingliste. Dersom du er usikker på betydningen av en engelsk eller nederlandsk frase, kan du få svar i det engelsk-nederlandske forumet. Her møtes bab.las språkentusiaster med samme interesse som deg for å stille og besvare spørsmål.

Internshiptilbud i utlandet for kandidater som har norsk som morsmål

Toppliste over brukere
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations