Engelsk-koreansk ordbok

Skriv et ord, du vil oversette til koreansk, i boksen herover. Både engelske og koreanske oversettelser finnes i ordboken, så du velger selv, hvilket av språkene du vil skrive ordet på. Hvis det er mange resultater på engelsk-koreanske oversettelser, er dette fordi synonymer og regionale variasjoner vises.

For profesjonell engelsk-koreansk oversettelse av hele tekster, klikk her

Søk alfabetisk i bab.las engelsk-koreanske ordbok

Med bokstavene under har du mulighet for å søke alfabetisk i vår engelsk-koreanske ordbok. For å se alle de relevante koreanske oversettelsene og synonymene for et engelsk uttrykk, kan du klikke på ordet for å komme til siden med engelsk-koreansk ordbok.

Bekreft en engelsk-koreansk oversettelse

Brukere bidrar hele tiden med nye koreanske oversettelser. Du kan hjelpe oss ved å sjekke om de har oversatt riktig. Klikk for å bekrefte en korrekt engelsk-koreansk oversettelse eller gjør oss oppmerksom på at en foreslått koreansk oversettelse bør slettes.

Dato

engelsk

koreansk

Stemmer

21.01.2017

qyss

qyss {egen.}

0

17.01.2017

shin

a very smart asian

0

17.01.2017

shin {k.ent.} [anat.] [am.eng.] [barn.spr.] [ordt.]

a very smart asian {egen.} [anat.] [abbr. offensive] [ordt.]

0

13.01.2017

course,bad word {subst.} [am.eng.] [nedset.]

{subst.} [nedset.]

0

05.01.2017

Water breath

수증호흡

1

Foreslå en ny engelsk til koreansk oversettelse

Synes du at vi mangler en engelsk-koreansk oversettelse? Kan du et koreansk teknisk uttrykk, som ikke fremgår av oversettelsene? Ved å inntaste engelske og koreanske ord i feltene under, kan du tilføye ditt forslag til den koreanske ordboken.

engelskengelsk

Sist foreslåtte ord: conceited thought, Korean, hassle, douceness, appointment (mer)

Hvorfor registrere seg på bab.la?

Vi vil gjerne gjøre vår engelsk-koreansk ordbok til den beste gratis online ordboken i verden. Til dette har vi bruk for din hjelp. Alle brukeres bidrag til engelsk-koreansk ordbok hjelper oss med å forbedre den skritt for skritt. Hvert engelske uttrykk og stykke av koreansk ordforråd gjør vår engelsk-koreansk ordbok mer brukbar. Engelsk-koreanske oversettelser kan variere meget fra hverdagsbruk til spesifikke områder som medisin og sosiologi. Samme ord kan ha forskjellige oversettelser på det motstående språket. Vi vil gjerne inkludere alle variasjoner i vår engelsk-koreanske ordbok.
Registrer## deg og bli en del av bab.la fellesskapet. Medlemmer samler poeng når de deltar på bab.la og for eksempel tilføyer nye engelske termer til listen av forslag til engelsk-koreansk ordbok. Når en bruker samler poeng havner han eller hun på vår internasjonale ranking###, der du kan utfordre familie, venner og andre brukere. Når du vil tilføye et nytt ord, men ikke er sikker på den korrekte oversettelsen, kan du benytte deg av det #engelsk-koreanske forumet. bab.la brukere møtes her og diskuterer termer og oversettelser, engelske uttrykk, koreansk grammatikk og tekniske termer.

Daily language articles on lexioPhiles

Toppliste over brukere
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations