Engelsk-indonesisk ordbok

Tast inn ordet du vil oversette fra engelsk til indonesisk i søkefeltet over. Du kan også slå opp ordet på indonesisk ettersom ordboken søker opp ordet på begge simultant. Søkeresultatet viser oversettelser, synonymer, brukseksempler og foruminnlegg.

Søk alfabetisk i bab.las engelsk-indonesiske ordbok

Er du usikker på den eksakte oversettelsen for ordet du søker etter? Ikke noe problem! Velg en bokstav for å se komplette lister med engelske ord på valgt bokstav. Når du har funnet riktig ord, klikk på det og du får opp oversettelser i den engelsk-indonesiske ordboken.

Godkjenn engelsk-indonesisk oversettelse

Nedenfor ser du de seneste forslagene til den engelsk-indonesiske ordboken lagt til av våre brukere. Du kan hjelpe oss med å gjøre ordboken bedre ved å stemme for eller imot nye forslag. Dersom du finner en feil eller er uenig i en oversettelse, kan du foreslå endringer til enten indonesisk eller engelsk ord.

Dato

engelsk

indonesisk

Stemmer

18.01.2017

item {subst.}

produk {subst.}

0

18.01.2017

item {subst.}

benda {subst.}

0

13.01.2017

tryst

pengalaman romantis pribadi

0

11.01.2017

socialization

pemasyarakatan

0

02.01.2017

direction {subst.}

arahan {subst.}

0

Foreslå en ny engelsk til indonesisk oversettelse

Er du kjent med regionale indonesiske uttrykk? Mangler noen spesielle uttrykk i vår engelsk-indonesiske ordbok, som du kjenner til? Del dine forslag med oss, og se dem bli lagt til i ordboken.

engelskengelsk

Sist foreslåtte ord: bahasa pakistan, pakistan, power of attorney, power line, power-driven (mer)

Hvorfor registrere seg på bab.la?

Du kan være med på å bygge den største engelsk-indonesiske ordboken i verden! Nye indonesiske oversettelser og tolkninger av engelsk vokser frem hele tiden. Indonesiske oversettelser av engelske ord kan variere fra et fagområde til et annet. Ettersom det er slik, ønsker vi å inkludere alle disse variasjonene i vår engelsk-indonesiske ordbok.
Som registrert bruker kan du legge til dine egne oversettelser fra engelsk til indonesiske. Når det tilføyde ordet har fått 10 stemmer fra andre brukere, legges det til i engelsk-indonesisk ordbok på permanent basis. Du samler poeng når du legger til nye ord, eller ved å ta en av våre quiz. Disse poengene gjør at du havner på vår internasjonale ranking. I tillegg har bab.la et engelsk-indonesiske forum, som er åpent for alle brukere med spørsmål relatert til engelsk og indonesiske språk.

Produktiv lathet:

Spill Memo!

Toppliste over brukere
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations