Engelsk-dansk ordbok

Søk etter engelsk-danske oversettelser i ordboken. Skriv ditt søkeord i feltet for å få den danske oversettelsen. Du kan også skrive inn et dansk ord, ettersom begge sider av ordboken blir gjennomsøkt.

For profesjonell engelsk-dansk oversettelse av hele tekster, klikk her

Søk alfabetisk i den engelsk-danske ordboken

Alfabetet under inneholder alle ord og uttrykk fra vår engelsk-danske ordbok. Velg en bokstav for å søke manuelt i den engelsk-danske ordboken. Ved å trykke på ordet du søkte etter, får du alle de danske oversettelsene og danske synonymer fra den relevante siden i ordboken.

Bekreft en engelsk til dansk oversettelse

Her ser du de siste engelsk-danske oversettelsene våre brukere har opprettet. Du kan sjekke og godkjenne oversettelser dersom du er enig, eller gjøre endringer når du finner en feil.

Dato

dansk

engelsk

Stemmer

23.01.2017

Bøsselort {sammentr.} [sosio.] [humor.] [talemåte]

Gayshit {sammentr.} [sosio.] [am.eng.] [humor.] [talemåte]

0

22.01.2017

Rætoromansk {k.ent.} [form.]

Romansh language {subst.} [form.]

0

22.01.2017

baronesse {en} [hist] [form.]

Baronness {subst.} [hist] [form.]

0

22.01.2017

restaurationer {fl.} [mark.] [form.]

cafe {subst.} [mark.]

0

22.01.2017

restaurationer {fl.} [mark.] [sje.]

restaurants {subst.} [mark.]

0

Foreslå nye engelsk-danske oversettelser

Kjenner du til noen ord som kan oversettes forskjellig avhengig av sammenhengen ordet blir brukt i? Tilføy din danske oversettelse til ordboken ved å bruke feltene under.

engelskengelsk

Sist foreslåtte ord: obscurantist, flyer, drinking bout, internal, crusade (mer)

Hvorfor registrere seg på bab.la?

Bli med i bab.las internasjonale nettsamfunn og ta del i vår innsats for å bli verdens største og beste engelsk-danske ordbok. Vi utvikler ordboken i tett samarbeid med våre brukere og skal være tilgjengelig for deg helt gratis! Siden vi vil tilby dere den beste engelsk-danske ordboken, ønsker vi at alle varianter av hvert eneste ord skal finnes i ordboken. Moderne dansk vokabular finnes ikke i tradisjonelle engelsk-danske ordbøker, så vi håper at du kan hjelpe oss med å legge til dine engelsk-danske oversettelser her. Det er gjennom deres aktivitet at vi holder oss oppdatert og kan forsikre deg om et moderne og innholdsrikt oppslagsverk. Når en bruker foreslår en engelsk-dansk oversettelse må den godkjennes av 10 bab.la-brukere før den bekreftes og havner i vår engelsk-danske ordbok på permanent basis. Inntil ordet blir bekreftet, vil det dukke opp i søkeresultatet, men det vil være tydelig merket som ikke bekreftet. På denne måten kvalitetsikrer vi ordboken.
Når du som bruker foreslår en ny engelsk-dansk oversettelse eller besvarer en quiz, samler du poeng og havner på bab.las internasjonale rankingliste. Dersom du er usikker på betydningen av en dansk metafor eller kanskje et dansk onomatopoetikon, kan du få svar på dine spørsmål i det engelsk-danske forumet. Her treffes språkelskere og språkentusiaster fra hele verden for å hjelpe hverandre og dele av sin kunnskap.

Møt bab.las maskot Joppe på Facebook

Toppliste over brukere
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations